Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger, la aniversarea a 43 de ani de la primul 10 din gimnastică | VIDEO

Nadia Comăneci (57 ani) a distribuit marţi, pe contul personal de Twitter, un videoclip în care apare alături de actorul Arnold Schwarzenegger, fosta gimnastă menţionând că întâlnirea dintre cei doi, de la sala de sport, este modul ideal de a aniversa 43 de ani de la primul 10, obţinut la Montreal.

2207 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger, la aniversarea a 43 de ani de la primul 10 din gimnastică | VIDEO

Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger, la aniversarea a 43 de ani de la primul 10 din gimnastică | VIDEO

Cvintupla campioana olimpică a României la Jocurile Olimpice l-a întâlnit pe fostul guvernator al statului California, într-o sală de sport, în timp ce fostul culturist lucra la aparatele de forţă.

”Asta este relaţia noastră. Eu fac toată treaba şi ea primeşte laudele. Eu lucrez atât de mult la aparatele de fitness şi devin din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără. Asta e problema aici. Mă bucur că te-am întâlnit”, a spus Arnold Schwarzenegger în videoclipul postat de Nadia.

 

 

La 18 iulie 1976, Nadia Comăneci obţinea primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, Nadia a câştigat trei medalii de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, o medalie de argint, la echipe, şi una de bronz, la sol.

Nici Arnold Schwarzenegger nu este străin de competiţii şi medalii. Fostul culturist a fost încoronat Mr. Universe (în 1968, 1969 şi 1970) şi a fost Mr. Olympia de 7 ori (în 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975 şi 1980).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici