Neymar şi Mbappe o duc pe PSG în semifinalele Champions League

  • PSG s-a calificat în premieră în semifinalele UEFA Champions League
  • Francezii au câştigat meciul cu 2-1
  • Neymar şi colegii săi vor juca cu învingătoare dintre Atletico Madrid şi RB Leipzig
813 afișări
Imaginea articolului Neymar şi Mbappe o duc pe PSG în semifinalele Champions League

Neymar şi Mbappe o duc pe PSG în semifinalele Champions League

PSG a ajuns pentru prima dată în semifinalele Champions League. Neymar şi colegii săi au tremurat serios după ce Atalanta a condus până în minutul 90 după golul lui Pasalic.

Parizienii au întors soarta meciului în minutele de prelungiri prin golurile marcate de Marquinhos şi Chupo-Moting. Cei mai scumpi jucători din lume, Neymar şi Mbappe au venit cu pasele de gol.

În runda următoare, PSG va da piept cu câştigătoarea meciului dintre Atletico Madrid şi RB Leipzig.

„A fost un meci nebun, un meci greu, un oponent greu. Cred că am avut moralul foarte bun, am crezut în noi până în ultima secundă. Nu a fost uşor pentru că noi am avut ocazii mari, cred că Neymar a făcut un meci incredibil. Am avut multe ocazii, din păcate, el nu a reuşit să marcheze, dar când am intrat pe teren mă gândeam că nu avem cum să pierdem. Nu putem să mergem acasă în felul ăsta. Am avut încredere în mine, am avut încredere în echipă, iar restul e o mica bucată de istorie pentru Paris”, a spus Chupo-Moting la finalul meciului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici