Simona Halep şi-a găsit antrenor pentru o perioadă scurtă de timp. Este un om cu care a mai lucrat în trecut

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) şi-ar fi găsit antrenor. Sportiva din Constanţa se va pregăti, săptămâna viitoare, alături de Daniel Dobre, om cu care a mai lucrat în trecut.

1802 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a găsit antrenor pentru o perioadă scurtă de timp. Este un om cu care a mai lucrat în trecut

Simona Halep şi-a găsit antrenor pentru o perioadă scurtă de timp. Este un om cu care a mai lucrat în trecut

Anunţul a fost făcut de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup. Simona Halep a rămas fără antrenor în luna noiembrie a anului trecut, când a anunţat despărţirea de australianul Darren Cahill.

După despărţirea de Darren Cahill, Halep a încercat o colaborare cu Thierry van Cleemput, belginul care i-a fost recomandat chiar de Cahill, însă nu a funcţionat. Halep, aflată la Indian Wells, se va pregăti începând de săptămâna viitoare alături de Daniel Dobre, însă mini-colaborarea ar fi doar pentru o săptămână, spune Segărceanu.

"Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie", a spus Florin Segărceanu, conform TelekomSport.

În ceea ce-l priveşte pe Sascha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka, al cărui nume a fost vechiculat, Segărceanu a spus: "Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculaţii. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere aşa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână ... Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei" , a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, pentru Telekom Sport.

După Indian Wells, pentru Simona Halep urmează turneul de la Miami, din perioada 18-31 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici