Maşina lui Cătălin Botezatu, implicată într-un accident: „A ajuns să se învârtă singură”

Maşina lui Cătălin Botezatu a fost implicată miercuri într-un accident uşor în Capitală: ”n-a mai putut fi controlată şi a ajuns să se învârtă singură”, a explicat creatorul de modă pentru MEDIAFAX.

2078 afișări
Imaginea articolului Maşina lui Cătălin Botezatu, implicată într-un accident: „A ajuns să se învârtă singură”

Maşina lui Cătălin Botezatu, implicată într-un accident: ”A ajuns să se învârtă singură”

Accidentul a avut loc miercuri în zona Barbu Văcărescu. Maşina lui Cătălin Botezatu a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanşat automat blocând roţile autovehiculului.

”A fost un accident uşor. Maşina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte maşini frânează brusc în apropiere, frânează şi ea. Asta s-a întâmplat şi ieri. Cineva din faţa mea a frânat brusc şi a vrut să intre fără să se asigure. Maşina mea a frânat, sistemul blochează şi roţile şi n-a mai putut fi controlată şi a ajuns să se învârtă singură. Aşa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta a fost tot.”, a spus Cătălin Botezatu pentru MEDIAFAX.

Creatorul de modă a explicat şi că în momentul accidentului nu se afla la volan: ”Nu eram în maşină, eram la filmări”.

Botezatu spune că nu e vorba de pagube în urma ciocnirii şi că totul a fost cauzat de condiţiile de trafic: ”un sistem care practic e bun dar, în România, dacă nu sunt şosele şi parcări... Problema cea mai mare a fost că degeaba a frânat pentru că erau foarte multe maşini parcate în scuarul de pe linia de tramvai care nu funcţionează şi atunci s-a lovit de unele dintre ele”.

Cătălin Botezatu este creator de modă. S-a născut în 1966, la Alexandria. A studiat la Institutul European de Modă din Milano şi a lucrat mai multe luni în atelierele lui Gianni Versace. A fost premiat drept cel mai bun creator al anului în România în 1996, 1998 şi 2004 iar în 2006 a primit premiul pentru Excelenţă în Modă din partea Fashion TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici