ALERTĂ! A fost prins maniacul care a ucis zeci de femei

0

Radik Tagirov, care a sugrumat, conform anchetei, 26 de pensionari, a descris în detaliu cum și-a ucis victimele, dar nu a putut explica și motivul. El a fost reținut marți dimineață la Kazan, iar în după-amiaza târziu, Ministerul de Interne din Rusia a lansat un videoclip al interogatoriului, informează portalul Ria.

Anchetatorii nu au nicio îndoială că Tagirov, în vârstă de 38 de ani, și cunoscutul maniac din Volga sunt una și aceeași persoană. Autoritățile au început să vorbească pentru prima dată în Kazan în primăvara lui 2012 despre un criminal în serie crud care a vânat exclusiv femeile în vârstă singure.

 

Lovitură cruntă pentru Biserică! Liturghiile de Crăciun trebuie făcute online

 

 

În februarie, rudele au găsit cadavrul unui pensionar în vârstă de 84 de ani pe strada Gagarin nr. 75. Alte două au fost găsite în martie în alte cartiere ale orașului: una a fost sugrumată cu o coadă dintr-un halat răsucit cu o lingură, cealaltă cu un fir dintr-un fier.

Timp de opt ani, agenți ai Ministerului Afacerilor Interne și ai FSB au căutat ucigașul din mai multe regiuni ale țării simultan, iar Biroul central al Comitetului de anchetă din Rusia a fost implicat în investigarea dosarului penal. După ce au verificat peste zece mii de oameni, oficialii de securitate s-au dus la lăcătușul din Kazan.

Suspectul crimelor, Tagirov, nu și-a putut aminti imediat toate aventurile sale, el a spus doar că a început să ucidă în 2010 sau 2011. De asemenea, i-a fost dificil să numească numărul exact al persoanelor sugrumate: a spus că nu le numără.

 

Băsescu a plâns în DIRECT! Cine l-a făcut să se emoționeze

 

 

„M-am îngrijit de viitoarea victimă în piață sau lângă magazin, apoi am escortat-o acasă și am cerut o vizită”, explică el în videoclip. „S-a prezentat ca angajat al companiei de administrare, un agent de curățare. Odată ajuns în interior, și-a aruncat mâna în jurul gâtului și a sugrumat-o până când femeia a adormit, până când ea cade. În liniște și repede, mi se părea o metodă de crimă nedureroasă.”

Potrivit deținutului, principalul motiv al crimelor a fost jaful. „Totul s-a întâmplat spontan, – continuă Radik. – În acel moment locuiam pe stradă și voiam să mănânc. Am avut ocazia să iau bani ușor.”

Comitetul de anchetă a atribuit 32 de victime strangulatorului din Volga, acum vorbim despre 26. Omuciderile au avut loc nu numai în Kazan – în Ulyanovsk, Nijni Novgorod, Izhevsk, Perm. În total, până în august 2012, au existat 18 episoade de acest fel.

 

Articolul integral pe ȘTIRI PE SURSE