Băsescu: PMP nu va fi de acord cu transformarea UE într-o uriașă moschee

Propunerea noastră e să se elaboreze un regulament cu privire la statul migranților, care să fie aprobat în Parlamentul European, care să oblige la integrare socială prin găsitea unui loc de muncă sau să se afle într-o situație de studii pentru locuri de muncă, respect pentru tradițiile și cultura europeană și integrare în cultura europeană.

 

Aceste pretenții le putem avea, pentru că nu noi i-am adus cu forța, ci au optat ei să vină în Europa. Europa nu poate fi distrusă de sloganul laș politically correct, sub care se ascund politicienii la vârf și spun ”politic e corect să-i lăsăm să facă ce vor, să nu-i blamăm pentru violuri, că fură, șterpelesc și așa mai departe”. Or lucrurile trebuiesc spuse cinstit, pentru că au ajuns la un nivel la care nu mai e acceptabil să te ascunzi sub sloganurile politically correct. Noi criticăm în programul nostru această abordare”, a declarat Traian Băsescu.

 

Băsescu a subliniat cât este de important ca migranții să manifeste respect pentru valorile creștine și valorile europene, ”reversul fiind expulzarea, care trebuie făcută chiar și în masă”

 

”În momentul de față, dintre cei care au intrat ca hoardele de nomazi în 2015, în UE, 65% nu au loc de muncă, pentru că nu-i interesează, deși e criză de forță de muncă în toată Europa”, a mai punctat candidatul PMP la europarlamentare.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed