Black Friday American – reduceri masive 2019 

Anul acesta, Black Friday 2019 se prelungeste

Nici bine nu a inceput luna noiembrie, ca am putut vedea din ce in ce mai multe oferte Black Friday. Unele magazine isi promoveaza oferta cu reduceri in zilele de vineri, altele prelungesc promotiile in weekend. evoMAG a ales o campanie speciala in perioada 8 – 14 noiembrie, sub motto-ul „Doboram preturile”. Reducerile sunt pana la -87% si includ produse din numeroase categorii: telefoane, televizoare, trotinete electrice, electrocasnice si alte aparate si accesorii. 

 

De ce cumpara romanii de Black Friday?

Raspunsul este cat se poate de evident. Black Friday este despre reduceri, iar romanii doresc sa faca economii, indiferent daca vizeaza produse cu preturi medii sau echipamente ultra high-end, cu preturi piperate in general (de exemplu: laptopuri gaming, televizoare premium, cele mai bune si puternice trotinete electrice, aspiratoare roboti, telefoane de ultima ora etc). 

In vreme ce unii romani si -au stabilit din timp lista cu produse de cumparat in Vinerea Neagra, sunt si cei care cumpara dupa impuls. Acest lucru se intampla pentru ca unele produse au preturi mult-mult mai mici decat in restul anului. Animati de acest lucru si de faptul ca stocurile sunt limitate, multi romani care isi permit, cumpara dupa impuls. 

Cei care si-au stabilit deja o lista de cumparaturi de Black Friday, au putut sa bifeze cateva achizitii importante, pentru ca reducerile au inceput imediat cu primele zile din luna noiembrie. 

 

Unde gasesti reduceri de Black Friday American 2019?

Nu este dificil sa gasesti reduceri de Black Friday in 2019, pentru ca multe magazine online s-au inscris in aceasta cursa. Cu toate acestea, poate fi dificil sa gasesti cele mai consistente reduceri si sa faci cele mai multe economii. Pentru aceasta, unii clienti urmaresc anumite magazine recunoscute pentru preturile foarte mici afisate de Black Friday. Un exemplu de magazin online cu preturi foarte mici de Black Friday ramane evoMAG, care nu se limiteaza la o singura zi de reduceri, ci pluseaza. Pana pe 24 noiembrie, cumparatorii pot comanda o multime de produse cu reduceri de pana la -87%, ceea ce este fantastic. 

O alta practica de marketing Black Friday in Romania este ca magazinele sa trimita newslettere abonatilor pentru a-i instiinta in avans cu privire la reducerile ce vor avea lor de Black Friday. Uneori, acesti clienti pot cumpara in avans la pret de black friday, un privilegiu pe care magazinele respective il acorda utilizatorilor activi, legati de brand. 

 

Ce tip de reduceri gasesti de Black Friday 2019?

Preturile pot sa cada drastic, pana la -87% (dupa cum am vazut deja ca procedeaza magazinul evoMAG, ale carui oferte Black Friday ruleaza chiar in acest moment). 

In ceea ce priveste tipul magazinelor care se implica in promotiile Black Friday, aici exista o paleta foarte mare. Cu toate ca la inceput, Black Friday se organiza in sanul magazinelor de electronice si electrocasnice, fenomenul s-a extins si asupra altor retaileri, care vand produse din cele mai diverse. 

Asa se face ca de Black Friday 2019, cei interesati pot comanda mobila la reducere, articole de mic mobilier, materiale de constructii, cadouri, lenjerii si produse de home & deco, imbracaminte si incaltaminte, jucarii pentru copii, cauciucuri si piese de masini, carti, ceasuri si chiar alimente. Nu ar trebui sa ne mire daca de Black Friday vom observa reclame cu reduceri speciale in cele mai mari supermarketuri din tara. 

 

Ce fel de produse poti cumpara mai ieftin de Black Friday?

– laptopuri (laptop gaming, laptop multimedia, business si pentru home use, ultrabook-uri), monitoare business si de gaming, laptopuri refurbished si alte accesorii. 

– tablete, smartphone si gadgeturi: telefoane mobile, ceasuri inteligente, ebook reader, baterii externe, casti audio si bluetooth, boxe portabile, carduri de memorie si alte gadgeturi. 

– televizoare performante, cu dispplay mai mare si cu performante ultra-moderne; inclusiv televizoare HD, Full HD, cu rezolutie 4K, inclusiv televizoare 4K premium, solutii audio, sisteme smart home, tablete grafice, aparate foto si camere video, accesorii foto si video, videoproiectoare, sisteme pentru supraveghere video, camere video si navigatii GPS

– vehicule electrice (trotinete electrice, biciclete electrice, monociclu etc); solutii sport si fitness: echipamente pentru dezvoltarea musculaturii, benzi de alergare si biciclete fitness. Dintre acestea, trotinetele electrice se bucura in continuare de o popularitate in crestere, mai ales dupa ce autoritatile au anuntat ca urmeaza sa reglementeze special statutul trotinetelor pe drumurile publice. 

– aparate electrocasnice: inclusiv aspirator robot cu functii GPS, aspiratoare verticale si canistra (aspirator cu sac si fara sac), masini de paine, gratare, fiare de calcat, cuptoare cu microunde, mixere si roboti, cuptoare, plite, hote, frigidere si congelatoare etc.  

– imprimante si echipamente retelistica: imprimante laser color si alb-negru, consumabile, routere si adaptoare, network attached storage

– echipamente si accesorii de ingrijire personala: inclusiv epilatoare, aparate de tuns si aparate de ras.

 

Cu ce va fi diferit Black Friday 2019 fata de anul trecut?

Black Friday 2019 ar trebui sa continue tendinta de anul trecut, aceea de a oferi reduceri la cat mai multe articole, produse de care clientii sunt interesati. Exista o concurenta mare intre magazinele online de Black Friday, iar acest lucru este un semn bun pentru cumparatori, care au mai multe sanse de a face economiile pe care si le doresc si de a comanda produsele de care au nevoie. 

Asa cum ne-am asteptat, discounturi mari vor insoti televizoarele si smartphone-urile, tabletele si gadgeturile. evoMAG pluseaza puternic pe vanzarea de trotinetele electrice de Black Friday si avand in vedere trendul pentru vehicule electrice, aceasta initiativa este din plin apreciata de cumparatori. Multi romani isi vor putea cumpara anul acesta o trotineta performanta in Vinerea Neagra, mai ales ca reducerile vor fi prelungite pe parcursul weekendului si saptamanii. 

Nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca magazinele online ofera reduceri inclusiv la modele de abia sosite pe piata, in materie de laptop gaming, televizoare 4K si smartphone-uri de ultima generatie. 

 

Reducerile Black Friday American sunt reale?

In general, da – reducerile Black Friday sunt cat se poate de reale. Cu toate astea, putem observa ca exista doua tipuri de oferte. Primele au fost convenite in prealabil intre branduri si comerciantii cu amanuntul, astfel incat preturile nu sunt chiar la limita, asa cum am putea crede. Celelalte au legatura cu scaderea brusca a preturilor, indiferent ca acesta este un algoritm ce determina cea mai buna modalitate de a atrage utilizatorii sa cumpere. 

Asa cum se intampla cu orice eveniment de vanzari, pregatiti-va sa vedeti un amestec de chilipiruri, stocuri de final de linie cu reduceri atragatoare si lucruri ciudate gasite undeva prin depozite. 

 

Cum a aparut Black Friday?

Prima mentiune facuta despre Black Friday are loc in anul 1951, chiar in noiembrie. La acea data, revista Factory Management & Maintenance a folosit expresia pentru a descrie persoanele epuizate in ziua de dupa Thanksgiving, cu scopul de a obtine o zi libera in plus de la locul de munca.

Asta nu e tot despre inceputurile Black Friday, pentru ca atunci, politia americana folosea expresiile Black Friday si Black Saturday pentru a descrie traficul ingrozitor care avea loc la inceputul sezonului comercial, exact inainte de Craciun. In 1961, autoritatile locale au cerut modificarea sintagmei Black Friday cu Big Friday, dar acest lucru nu a avut succes. Black Friday a prins la publicul care isi intiparise deja aceasta expresie in minte.  

 

Cand puteti vizualiza cele mai bune oferte Black Friday?

Acum. Acum, pentru ca ofertele Black Friday sunt deja pe val. Inceputul lunii noiembrie a adus primele reduceri Black Friday, pentru ca ele sa continue si sa se diversifice pe parcursul saptamanilor si weekendurilor. evoMAG deruleaza deja o campanie speciala de Black Friday American, cu reduceri de pana la -87%. Cu siguranta, surprizele vor continua, pana la finalul lunii. 

Cu toate acestea, cumparatorii se asteapta ca cele mai importante reduceri Black Friday sa aiba loc pana in data de 24 noiembrie. Cei care vor sa afle cuantumul economiilor vor accesa cu siguranta site-urile magazinelor in aceasta zi de vineri. Anul trecut, produsele cu cele mai mari reduceri s-au epuizat repede. 

Acesta este motivul pentru care, cumparatorii au inceput deja sa stea cu ochii pe ofertele magazinelor si sa-si urmareasca produsele favorite. In definitiv, Black Friday a inceput ca o cursa pentru prinderea celor mai mari reduceri si acest trend se va mentine probabil in 2019. Desi, multe produse cu preturi bune ajung rapid sa fie marcate cu Stoc epuizat, magazinele au recunoscut ca s-au aprovizionat serios pentru Black Friday si au stocuri suficiente la unele produse pentru care cumparatorii si-au manifestat interesul.  

 

Start Reduceri Black Friday la evoMAG

Urmatoarele reduceri sunt valabile pana pe 24 noiembrie, la evoMAG, in limita stocului disponibil. Amintim ca Black Friday Romania a fost pe 15 noiembrie si, cel mai probabil, unele reduceri vor continua pana la sfarsitul lunii noiembrie. Pana pe 24 noiembrie continua reducerile de Black Friday American.

– 36% Trotineta electrica pliabila Xiaomi Mi M365 Electric Scooter FBC4004GL, Autonomie 30 Km, Viteza 25 Km/h, versiunea europeana (+ 2 anvelope + 2 camere) (Negru) = 1599 lei

 

– 43% Telefon Mobil Xiaomi Mi Max 3, Procesor Octa-core 1.8GHz, IPS LCD Capacitive touchscreen 6.9″, 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Duala 12+5MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Albastru) = 1019 lei

 

– 52% Televizor LED Samsung 109 cm (43″) UE43RU7092, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, Ci+ = 1499 lei

 

– 36% Trotineta electrica pliabila Xiaomi Mi M365 Electric Scooter FBC4004GL, Autonomie 30 Km, Viteza 25 Km/h, versiunea europeana (+ 2 anvelope + 2 camere) (Negru) = 1599 lei

 

– 50% Bratara Fitness Xiaomi MiBand 4, Bluetooth, Rezistenta la apa 5 ATM (Negru) = 149 lei

 

-50% Televizor LED Vonino LE-3268Z, 80 cm (32″), HD Ready, CI = 449 lei

 

-40% Telefon Mobil Xiaomi Redmi 7A, Procesor Octa-Core 2.0/1.45GHz, IPS LCD Capacitive touchscreen 5.45″, 2GB RAM, 16GB Flash, Camera 13MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Negru) = 359 lei

 

-40% Statie de calcat Philips FastCare GC7710/20, Talpa Ceramica, 5.5 bar, 2.2l, 2400W (Alb-Albastru) = 519 lei

 

-60% Router Wireless TP-LINK TL-WR841N, 300 Mbps, Antene 2 x 5dBi = 60 lei

Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta si pentru a comanda rapid de Black Friday, evoMAG va recomanda sa intrati pe site, sa faceti o lista cu produsele preferate, sa va faceti un cont de client, sa va completati datele de facturare si livrare in cont. Astfel, sansele de a prinde reduceri la produsele dorite vor creste foarte mult. 

Black Friday a inceput si chiar in acest moment sute de produse sunt la reducere. Nu ratati reducerile de Vinerea Neagra 2019. evoMAG a pregatit deja o paleta extrem de variata de produse, stocuri mari, o procedura simpla de comanda si livrare in urmatoarele zile dupa Black Friday. 

Bucurati-va de cel mai mare eveniment de vanzari din an pentru a bifa achizitiile pe care le-ati planificat din timp. Faceti economii, cumparati cu discount, direct din confortul casei sau de pe mobil, de oriunde. Black Friday este online.

evoMAG a luat deja startul reducerilor de Black Friday. Intrati in magazinul online si verificati reducerile la sute de produse. Gama imensa de produse cu reducere. 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed