Cel mai nou SCENARIU de la CARACAL: Se închide cazul!

0

De peste o lună de zile, cazul Caracal îngrozește opinia publică. În acest moment însă se fac presiuni imense ca aceast dosar să fie închis.

 

O ipoteză șoc a fost dezvăluită de unchiul Alexandrei, fata care a fost ucisă de monstrul din Caracal. Acesta a vorbit despre posibilitatea ca DIICOT să claseze cazul Alexandrei Măceşanu.

 

Mai mult chiar, Alexandru Cumpănașu a susținut că există o dorință puternică ca acest dosar să nu mai fie în atenția opiniei publice.

 

El a susținut că toți au interesul să se închidă acest caz.

 

„Toţi din Caracal. Când spun asta, mă refer la mafia de la Caracal, care include politicieni de acolo, care îl cunosc pe Dincă, poliţişti, procurori, din acelaşi judeţ care, chiar dacă nu au fost complici la această răpire, cu siguranţă dacă Dincă deschide gura, se află multe şi îşi pierd libertatea. Sunt oameni de la nivel central care au ajuns din judeţul Olt şi au funcţii importante. Şi care pierd totul dacă se află cum au beneficiat ei de fete aduse Dincă, aşa cum a explicat acel martor la Mihai Gâdea la emisiune”, a spus Alexandru Cumpănașu.

 

În opinia sa, sunt mulți care sunt deranjați de cazul Caracal şi îşi văd viitorul politic ameninţat.

 

„Doar presa şi poporul îi mai pot opri pe anchetatori să închidă cazul”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la Antena 3.