Miss World 2024 este din Europa! Cine este cea mai frumoasă femeie din lume

Anul acesta Miss World este din Europa!

După ani în care cel mai cunoscut clasament dedicat frumuseții feminine la nivel mondial a fost dominat de reprezentantele continentului sud-american, în 2024 titlul revine unei europence. Cehoaica Krystyna Pyszková a fost încoronată ieri, în Mumbai, India, unde a avut loc concurs Miss Word 2024.

În vârstă de 23 de ani, studentă la Drept și Administrarea Afacerilor, frumoasa este cea de-a 71 câștigătoare a popularului concurs. ”Să fiu aleasă Miss World este un vis devenit realitate. Sunt profund onorată să-mi reprezint țara”, a spus Krystyna Pyszková de pe scena Miss Word 2024.

Miss World 2024 este din Europa! Concurs prin care numărul finalistelor a fost filtrate de probe precum fitness, talent și public speaking. Pe locul second la Miss Word 2024, cel mai vechi concurs de frumusețe feminină din lume s-a clasat Yasmina Zeytoun din Liban și Aché Abrahams din Trinidad Tobago. Și România a avut o participant la Miss Word 2024, Ada-Maria Ileana, cea care a câștigat și alte concursuri similare, amintim: Miss International 2022 (Japonia), și Miss Tourism International 2018 (Malaezia).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed