Primarul Timişoarei propune ȘTAMPILAREA celor izolaţi la domiciliu: “Trebuie să fim necruţători”

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a făcut, vineri, un sondaj pe pagina sa de Facebook, în care îi întreabă pe cetăţeni dacă ar fi o măsura bună ştampilării celor izolaţi la domiciliu, respectiv cei carantinaţi, în condiţiile în care foarte mulţi români nu respectă aceste reguli.

 

O asemenea măsură, ştampilarea vizibilă a mâinii, cu tuş care să nu poată fi îndepărtat 14 zile, a fost introdusă în India.

 

Peste 2.300 de persoane au dat “like” la întrebarea primarului, semn că timişorenii sunt de acord cu măsura. Sâmbătă seara, Nicolae Robu a oferit cu noutăţi legate de coronavirusul în Timişoara, dar a revenit şi la subiectul cu ştampila.

 

“Trebuie să fim solidari, trebuie să fim respectuoşi, aprioric, cu toţi semenii! Dar în egală măsură, trebuie să fim necruţători cu cei ce se dovedesc iresponsabili, criminali, pur şi simplu! Mă refer, pe de o parte, la cei ce mint la intrarea în ţară privind locul de unde vin, contactele pe care le-au avut, starea de sănătate în care sunt etc., apoi la cei ce ajunşi acasă nu respectă regimul ce le-a fost fixat, izolarea, respectiv carantina, dar şi la reprezentanţii autorităţilor ce nu-şi fac datoria cu conştiinciozitate, cu rigoare desăvârşită, atât în cadrul filtrelor de la intrarea în ţară, cât şi în diversele localităţi în care ajung cei veniţi.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed