PSD Dâmbovița a devenit PSD Plumb!

Liderul social-democratilor damboviteni, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, in care s-a facut analiza rezultatelor de la alegerile europarlamentare, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca presedinta a PSD Dambovita. De asemenea, ea a anuntat ca Andrei Plumb, fiul ei, a fost numit vicepresedinte al PSD Dambovita.

 

„Pentru ca am simtit nevoia si mi se pare firesc dupa un astfel de rezultat. Nu sunt multumita de acest rezultat, cred ca fiecare dintre noi putea sa faca mult mai bine si mult mai mult. Am simtit nevoia sa imi depun acest mandat, asa mi se pare democratic, asa mi se pare normal, firesc intr-o organizatie in care presedintele si nu numai, toata echipa de conducere, are o responsabilitate, nu numai fata de colegi, ci de cetateni”, a spus Rovana Plumb, despre motivul depunerii mandatului.

 

Acesta a adaugat ca in urma analizei de la CEx-ul judetean al PSD Dambovita mesajul este acela de unitate si stabilitate.

 

„Eu nu le-as numi reprosuri, au fost opinii ale colegilor in ceea ce priveste cauzele care ar fi condus la un astfel de rezultat. Dar, nu mai mult de atat (…) . Dupa o sedinta de aproape patru ore in Comitetul Executiv Judetean, aici la noi acasa, in Dambovita, in care am analizat rezultatele alegerilor europarlamentare, vreau sa va spun ca ma bucur ca dupa intalnirile pe care le-am avut pe zone, dupa CEx judetean, mesajul nostru este acela de unitate si de stabilitate (…) . Ca analiza, PSD Dambovita este pe locul cinci la nivel national ca numar de voturi in cadrul partidului, cu peste 70.000 de voturi”, a mai spus Rovana Plumb.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed