REVOLTĂTOR! Copii puși să facă mătănii. ”Cine nu rezistă două ore, să-și ia pampers!”

Cativa copii au fost pusi sa faca matanii si sa sarute asfaltul la un festival din Salaj, de catre reprezentantii unei asociatii crestine. O femeie le spune sa isi ia scutece daca nu rezista doua ore fara sa mearga la toaleta.

 

In spatiul public a fost distribuita o filmare in care mai multi copii sunt obligati sa faca 20 matanii in aer liber si sa isi faca cruci in timp ce saruta asfaltul, in cadrul unei actiuni organizate de o asociatie crestina din judetul Salaj.

 

O femeie care ii insotea din partea asociatiei le cere un comportament corespunzator la slujba, avertizandu-i pe cei care „nu pot rezista doua ore” sa isi puna pampersi.

 

„Ziceti in gand toti: Doamne, iarta-ma. Acuma vreau sa fac o completare, parerea cercetasilor francezi a fost ca Darius a fost cel mai atent la Sfanta Liturghie, el fiind exemplul pe care ar fi bine sa il urmati. In rest, cei care credeti ca nu va puteti abtine doua ore de la toaleta, de la una de la alta, sau ramaneti acasa sau va puneti pampers sau gasiti alte solutii. De aici inainte va cer conduita, comportament corespunzator. Aveti grija ca duminica este ziua festiva a Festivalului Inimioarelor Fericite, iar primul moment este participarea la Sfanta Liturghie de la Bobota”, a spus femeia.

 

Pe filmare se aude unul dintre copii care spune ca a facut 20 de matanii si ca a terminat, iar un altul se plimba prin fata grupului, fiind admonestat de femeie si obligat sa mai faca 10 matanii.

 

 

Articolul integral pe ZIARE.COM

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed