Senator PSD, inculpat în dosarul șpăgilor

Senatorul PSD de Caraş-Severin Ioan Chisăliţă a fost chemat, marţi, la DNA Timişoara, pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara, transmite News.ro.

 

În urmă cu o săptămână a fost audiat în dosarul şpăgilor adunate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara pentru PSD Arad. De data aceasta, procurorii anticorupţie i-au adus la cunoştinţă calitatea de inculpat.

 

Potrivit anchetatorilor, senatorul Chisăliţă este acuzat de folosirea influenţei sau autorităţii de către persoana care ocupă o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

 

La DNA Timişoara sunt aşteptaţi şi alţi parlamentari vizaţi în ancheta procurorilor anticorupţie.

 

Vineri, la DNA Timişoara au fost audiaţi deputatul Luminiţa Jivan, fostul ministru al Apărării şi vicepremier Mihai Fifor, dar şi fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc. Aceştia au fost citaţi deocamdată ca martori în dosar. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) judecă, marţi, contestaţia depusă de DNA la măsurile dispuse în dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara.

 

Articolul integral pe UNIVERSUL.NET

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed