Urmează HAOSUL! Se suspendă circulația tramvaiului 41

Circulaţia tramvaiului 41, cel mai folosit mijloc de transport de suprafaţă din Capitală, va fi suspendată circa o lună în această vară, pentru derularea de lucrări la Pasajul Ciurel şi la Metroul de Drumul Taberei. Măsura este necesară pentru prevenirea accidentelor, au spus pentru ECONOMICA.NET surse apropiate situaţiei.

 

Circulaţia tramvaiului 41 va fi suspendată în această vară, pentru finalizarea lucrărilor pe două mari şantiere de infrastructură din Capitală. Astfel, la Pasajul Ciurel, trebuie făcută traversarea Şoselei Virtuţii iar la Metroul de Drumul Taberei trebuie construite mai multe accese la staţia Parc Drumul Taberei (fost Moghioroş).

 

„Acum se fac pregătiri pentru închiderea provizorie a circulaţiei tramvaielor, pentru plasarea tablierului peste Şoseaua Virtuţii. RATB va trebui să mai facă o deviere de circulaţie la Parc Drumul Taberei, pentru metrou. Încearcă să le coordoneze pe amândouă, să se facă în acelaşi timp închiderea de acolo şi cu devierea circulaţiei şi oprirea de aici, pentru creşterea siguranţei, pentru a evita orice acciden”, au explicat sursele noastre.

 

Potrivit lor, lucrările care vor afecta circuaţia tramvaiului 41 vor dura circa o lună şi vor fi terminate până în toamnă.

 

Articolul integral pe ECONOMICA.NET

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed