Fotbal European

Neymar revine la Barcelona

Sursă foto: twitter.com/

Presa catalana de marti anunta ca Barcelona si Neymar au ajuns la o intelegere pentru revenirea atacantului brazilian pe Nou Camp.

Cele doua parti s-au inteles asupra unui contract valabil pentru urmatorii cinci ani, iar Neymar ar fi fost de acord cu toate conditiile pentru a pleca mai repede de la Paris Saint-Germain, anunta publicatia Sport.es

Pentru Neymar revenirea la Barcelona ar reprezenta un pas inapoi din punct de vedere financiar, insemnand o scadere de 12 milioane de euro, insa brazilianul este dispus la orice sacrificiu sa se vada plecat din Franta.

Acesta mai trebuie sa renunte si la plangerea facuta celor de la Barcelona pentru recuperarea unui bonus de 26 milioane de euro, suma pe care ar fi trebuit sa o incaseze in urma transferului la PSG in vara lui 2017.

Campioana Frantei a achitat atunci clauza de reziliere a lui Neymar la Barcelona in valoare de 222 milioane pentru a stabili un nou record pe piata transferurilor.

Barcelona a investit mare parte din bani in transferurile lui Dembele de la Borussia Dortmund si Coutinho de la Liverpool, mutari care insa n-au adus plusul asteptat la nivelul echipei catalane.



Neymar revine la Barcelona