Astra Giurgiu

Astra nu accepta sa piarda la masa verde cu Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcastragiurgiu

Meciul Astra Giurgiu - CS Universitatea Craiova a fost amanat, miercuri, din cauza aparitiei unui caz de coronavirus la formatia giurgiuveana.

Oltenii au reactionat si prin vocea patronului Mihai Rotaru sustin ca ar trebui sa fie declarati castigatori la masa verde in eventualitatea in care restanta nu se va putea disputa intr-un timp rezonabil.

Dani Coman, presedintele Astrei Giurgiu, spune ca testul jucatorului in cauza, mai precis Ljuban Crepulja, va fi repetat si ca meciul cu Craiova ar trebui sa se joace cat mai curand posibil.

"Încercăm toate variantele pentru a termina acest campionat cum ne dorim. Sperăm că ni se va da posibilitatea să facem două teste până sâmbătă şi să jucăm oricând vor ei. Putem juca sâmbătă, cu Craiova şi luni, cu FCSB, nu ne interesează decât să jucăm", a declarat Coman la Digisport.

Presedintele giurgiuvenilor a oferit detalii si despre starea de sanatate a lui Crepulja.

"Jucătorul se simte bine. Aseară s-a simţit mai rău, astăzi s-a simţit bine, numai are convulsii, are gust, are miros, doar că în continuare are temperatură. Jucătorii sunt în izolare, la casele lor", a precizat oficialul giurgiuvean.



Astra nu accepta sa piarda la masa verde cu Craiova