Dinamo

Mijlocas belgian transferat de Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Clubul Dinamo a anuntat, vineri, transferul mijlocasului Reda Jaadi.

FC Dinamo București și Royal Antwerp FC au ajuns la acord pentru transferul definitiv al mijlocașului belgian Reda Jaadi la clubul din Ștefan cel Mare, anunta alb-rosii pe pagina oficiala de facebook.

Format la Standard Liege chiar în perioada în care Mircea Rednic era antrenorul principal al echipei belgiene, Reda Jaadi a mai evoluat în carieră pentru Dessel Sport, Vise, Mechelen și Royal Antwerp.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului dinamovist în cantonamentul programat în Antalya până în 25 ianuarie.

20 de meciuri a adunat Jaadi pentru Antwerp, sezonul trecut, în prima ligă a campionatului belgian, marcând două goluri. În prima parte a acestui sezon a evoluat doar în partida Antwerp vs Waasland-Beveren, scor 0-2, în luna decembrie a anului trecut.

24 de ani va împlini Jaadi, luna viitoare, pe 14 februarie. Internațional de juniori, Jaadi a jucat pentru reprezentativele U18 și U17 ale Belgiei.

6 este numărul echipelor din cariera lui Reda Jaadi: Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen, Royal Antwerp și, de astăzi, Dinamo Bucuresti.



Mijlocas belgian transferat de Dinamo