Dinamo

"Negoita vinde Dinamo"

Nu stiu voi, dar noi cand trecem peste stirile cum ca Negoita vinde Dinamo scrolam mai departe linistiti fara a mai avea reflex de click nici macar la cele mai tari clickbait-uri romanesti.

Negoita tot vinde Dinamo de prin 2014. Nu mai apare in lumina reflectoarelor cu performantele echipei, ultima oara campioana in 2007, an in care a jucat pentru ultima oara si in preliminariile Ligii Campionilor.

Ba il vindea catre seici, ba il ceda pentru un singur leu, ba il oferea suporterilor, ba erau niste negocieri supersecrete tot pe milioane, cate si mai cate a indrugat, de ar sparge cu nasul Giocondei din partea opusa a salii de la Luvru. A mai fost unul Florica sau nu stiu cum care tot asa voia sa cumpere clubul pentru copilul sau, a refuzat in ultimul moment pentru ca a cumparat un Lego mai ieftin.

In 2012 venea la club, mai iesea in fata cu declaratii la derbyuri. In 2014 incepeau primele stiri despre vanzare. 

Dupa Borcea, noi l-am privit pe Negoita ca pe un om care avea sa puna ordine si sa aduca performanta. A dudar cativa ani pana ne-am prins. Timpul spune totul. Nu a facut absolut, dar absolut nimic notabil la aceasta echipa in afara sa o tina intr-o mediocritate completa.

Nu am mai dat click pe o stire cu Negoita de ani de zile, sper ca e bine si ca Dinamo se vinde. 

onlinesport.ro: Vadim Cusnarencu



"Negoita vinde Dinamo"