Rapid

Mircea Lucescu anuntat la Rapid

Ramas fara angajament dupa ce ultima oara a pregatit nationala Turciei, Mircea Lucescu este aproape de o revenire spectaculoasa in fotbalul romanesc.

Mircea Lucescu nu va fi antrenor, ci ar urma sa ocupe postul de manager general in organigrama clubului Fotbal Club Rapid din Liga 2.

Anuntul a fost facut de Daniel Tudorache, edilul Sectorului 1 al Capitalei si omul care a contribuit substantial la renasterea Rapidului prin proiectul “Academia Rapid” din Liga 4.

“O sa-l vedeti pe Mircea Lucescu atunci cand se vor intoarce, pe 13 ianuarie. Poate sa vina ca orice”, a spus Tudorache la Telekom Sport.

Intrebat daca Mircea Lucescu va fi noul antrenor al Rapidului, Tudorache a infirmat spunand ca Daniel Pancu ramane pe banca alaturi de jucatori.

Mircea Lucescu a fost prezent la mai multe partide din Liga 1 in actualul sezon, la meciuri ale echipelor FCSB si FC Voluntari.

In varsta de 74 ani, Mircea Lucescu a antrenat echipa Rapid in doua mandate (1997-98 si 1999-2000), intre acestea pregatind-o pe Inter Milano.

Cu Lucescu pe banca Rapid a cucerit titlul in Romania (1998-99), Cupa Romaniei (1997-98) si Supercupa Romaniei (1999).



Mircea Lucescu anuntat la Rapid