Liga 1

Gaz Metan castiga derby-ul Sibiului cu Hermannstadt

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc/

Echipa din Medias a dominat autoritar disputa cu Hermannstadt programata la Pitesti in prima etapa din playout si s-a impus in cele din urma cu 2-0 (1-0). Gazdele de la Hermannstadt au incheiat meciul cu doi jucatori mai putin pe teren.

Clasamentul din playout aici

Fostul stelist Larie a deschis scorul cu o lovitura de cap in minutul 6 din centrarea lui Chamed in fata portii.

Cabuz a limitat scorul in minutul 38, cand a intervenit decisiv la lovitura de cap a lui Olaru. Acelasi Chamed a fost responsabilul cu centrarea.

Echilibrul numeric s-a rupt in finalul primei reprize, cand Dalbea a primit al doilea galben pentru un fault asupra lui Olaru. Pe primul il luase in minutul 16 pentru o simulare.

In zece oameni Hermannstadt a avut prima sansa de gol la ultima faza a reprizei, cand Dandea a reluat cu capul pe langa poarta.

Asa am trait Hermannstadt - Gaz Metan in playout

Mediasul s-a jucat cu ocaziile in partea secunda, cea mai mare apartinandu-i lui Mailat in minutul 76.

Dandea a fost si el eliminat cu sapte minute inaintea finalului cu rosu direct pentru lovitura unui adversar.

In minutul 90 Mailat a obtinut lovitura de la 11 metri in duel cu portarul Cabuz si Rondon a inchis tabela cu un sut la vinclu.

Mediasul o egaleaza pe Dinamo la puncte (19), in timp ce Hermannstadt incepe sa se uite ingrijorator spre locurile retrogradabile. Echipa lui Vasile Miriuta ramane la 16 puncte.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Cabuz - Măţel, Pîrvulescu, Dandea, I. Stoica (Mijuskovic '46), Tătar - Dumitriu (Javzici '55), Dâlbea, Sg. Popovici (Pamfile '80)- Blănaru, Tsoumou. Antrenor: Vasile Miriuţă;

Gaz Metan: Pleşca - V. Creţu, Larie, M. Constantin, Buşu - Fofana, L. Aurelio (Ivanov '72) - Olaru (Pleaşcă '78), Chamed (Mailat '62), Caiado - Rondon. Antrenor: Edward Iordănescu;

Cartonaşe galbene: Dâlbea '16, '45, Pîrvulescu '39, Tătar '84, Blănaru '90+3 / Buşu '18, Olaru '27, Mailat '84;

Cartonaşe roşii: Dâlbea '45, Dandea '83;

Arbitru la centru: George Găman.



Gaz Metan castiga derby-ul Sibiului cu Hermannstadt