FCSB

FCSB l-a prezentat pe Adrian Stoian

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB anunță legitimarea lui Adrian Stoian, jucător provenit de la Crotone, din liga a doua italiană.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care va purta tricoul cu numărul 27, se va afla sub comanda lui Mihai Teja începând de miercuri dimineață.

"Sunt foarte fericit pentru că voi avea ocazia să joc pentru cel mai mare club din România. Vin aici cu gândul de a-i ajuta pe băieți și clubul să-și atingă obiectivele. Sper să fiu campion la vară și să jucăm în grupele unei competiții europene", a declarat Stoian pentru FCSB.ro

Cine este Adrian Stoian

Adrian Stoian este un mijlocaș născut pe 11 februarie 1991, la Craiova. Acesta a început fotbalul la Școala de Fotbal Gheorghe Popescu, acolo unde a fost coleg cu Lucian Filip.

În 2008 a fost transferat de AS Roma, pentru care a evoluat în 28 de meciuri la nivelul echipei Primavera și într-o singură partidă în Serie A. A fost împrumutat, între 2010 și 2012, la Pescara și AS Bari, iar în vara lui 2012 a ajuns la Chievo Verona.

După un sezon petrecut la Verona, acesta a fost împrumutat, pe rând, la Genoa, Bari și Crotone, iar cu ultima echipă a semnat un contract definitiv în vara lui 2015.

A adunat 95 de partide în Serie A și două meciuri pentru echipa națională a României.



FCSB l-a prezentat pe Adrian Stoian