FCSB

Gigi Becali si-a facut praf jucatorii dupa infrangerea cu CFR

FCSB a pierdut primul meci oficial din 2020 pe terenul rivalei CFR Cluj, o infrangere greu trecuta cu vederea de patronul ros-albastrilor.

”Nu ai cum să câştigi când nu ai un şut pe poartă. Nu ai cum să câştigi când pierzi toate duelurile şi pe CFR nu poţi să o baţi niciodată. În seara asta, au jucat nişte copii cu nişte bărbaţi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Acesta si-a criticat jucatorii si pentru atitudinea pe care au avut-o dupa meci.

”Cum nu joacă CFR-ul? Din  moment ce a avut 3-4 ocazii de a marca şi noi niciuna înseamnă că joacă CFR-ul. Ăsta-i fotbal, aici nu e la circ, cine jonglează mingea. I-am zis lui Coman: tu eşti la circ, să jonglezi mingea sau să driblezi, că eşti tu Neymar? Aici e fotbal, cine câştigă. Câştigă bărbaţii. Când o să fiţi şi voi bărbaţi, o să câştigaţi”, a mai spus Becali.

Nici Morutan, unul dintre preferatii patronului, n-a scapat de critici.

”Nu-i fac praf, spun adevărul. I-am spus şi impresarului lui Moruţan: băi, cumperi maşină de 100.000, tu, Moruţane! De la maşină nu a jucat. Dacă el are maşină de 100.000. Ce eşti tu, mă, peşte? Seria 8 BMW... Aici e caracterul lor, e treaba lor ce fac cu banii, dar numai că se răsfrânge la meci. Olaru o să fie fotbalist pentru că nu îşi ia maşină de 100.000. E cuminte. Dar de fapt eu cred că a făcut echipa greşit Vintilă. Mă refer şi la Momcilovici, şi la cei trei mijlocaşi. Moruţan să mai stea o tură, la revedere, să se plimbe puţin cu maşina, că pe teren nu mai intră. Acum mă implic eu. Măi Moruţane, aveam mare încredere în tine şi mai am încă, dar mai aşteaptă puţin, du-te şi te plimbă cu maşina aia de o sută de mii, că o să stai pe bancă, rezervă. Ca să-i învăţ minte”, crede Becali.



Gigi Becali si-a facut praf jucatorii dupa infrangerea cu CFR