Tenis

Simona Halep va purta drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice din 2020

Revenita in tara cu trofeul de la Wimbledon, Simona Halep n-a ascuns ca-si doreste sa participe la Jocurile Olimpice si sa lupte pentru o medalie.

Simona Halep a primit in timpul conferintei de la Otopeni confirmarea ca va purta drapelul Romaniei la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo de peste un an si ca va evolua la dublu mixt acolo alaturi de Horia Tecau.

”Imi doresc o medalie la Jocurile Olimpice. Cu siguranta este principalul meu obiectiv. Imi doresc foarte mult sa ating forma de la Wimbledon ca sa o pot castiga. Mi-as dori, bineinteles aur, dar nu va fi usor. O sa joc in toate probele pentru a avea o sansa in plus sa iau orice medalie”, a declarat Simona Halep.

Cand a fost intrebata de drapelul Romaniei, Halep a zambit larg si s-a intors catre Mihai Covaliu aflat in spate.

”Vai, multumesc ca ati adus vorba despre asa ceva. L-am rugat acest lucru acum cateva saptamani, luni. I-am spus ca imi doresc tare mult sa se intample acest lucru. Mi-as dori, daca nu e prea mare presiunea sa ne si spuna daca e de acord”, a adaugat Halep.

Covaliu vizibil luat pe nepregatite a incuviintat pe loc dand afirmativ din cap.

”E inregistrat”, a adaugat Halep.

Simona Halep si-a anuntat oficial participarea la Jocurile Oimpice de la Tokyo, in 2020, unde va fi portdrapelul Romaniei, obtinand in acest sens promisiunea lui Mihai Covaliu, presedintele COSR.



Simona Halep va purta drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice din 2020