Skip to main content

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, evoluează în această seară

 
Ester Peony concurează în această seară pe scena Eurovision 2019
Ester Peony concurează în această seară pe scena Eurovision 2019

A doua semifinală a concursului Eurovision, care se desfăşoară la Tel Aviv, ia startul în această seară, cu reprezentanta României printre participanţi.

Publicitate

Competiţia se va vedea pe TVR 1, TVR HD, TVR International şi online pe TVR+, începând cu ora 22.00.

Reprezentanta României, Ester Peony, intră în concurs pe poziţia şase, cu melodia „On A Sunday", alături de Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania şi Malta.

Dacă se va situa, ca punctaj, între primele zece ţări, Ester Peony va ajunge în marea finală Eurovision 2019, care se va desfăşura sâmbătă seara.

Ester Peony, reprezentanta noastră la ESC 2019:

„Sunt nerăbdătoare să cânt pentru românii din ţară şi de pretutindeni. După trei luni de pregătiri intense, urmate de mai multe repetiţii pe scena de aici, momentul pe care îl aşteptăm cu toţii a sosit. Sper ca românii din ţară să fie alături de mine în această seară, iar cei din străinătate să voteze pentru calificarea României în marea finală. Pentru ei voi cânta în această seară, iar succesul meu va fi şi al lor!"

Semifinala Eurovision va fi comentată de Liana Stanciu şi Bogdan Stănescu.

Fanii din cele 18 ţări repartizate în a doua semifinală şi cei din Germania, Marea Britanie şi Italia decid, alături de juriile de specialitate, cine va merge în Marea Finală.

Ca şi până acum, în cadrul competiţiei, românii nu pot vota pentru propria reprezentanta României. În schimb, pot vota doar cei din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta, Germania, Marea Britanie şi Italia.

Voturile telespectatorilor din străinătate vor conta în proporţie de 50%, restul de 50% fiind decizia juriilor din fiecare ţară.

Finala Eurovision 2019 va avea loc sâmbătă, 18 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

Vezi AICI audienţele primei semifinale Eurovision 2019

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andi Andi
    Cu tot respectul....melodia e foarta slaba, nici vocea "artistei" nu este wow, a se vedea spre final. De altfel Romania nu a mai avut o piesa faina la Eurovision de foarte foarte mult ani!
    Si o observatie : de ce multi artisti care au participat la selectia pe Romania au avut indoieli si informatii cum ca aceasta fata va castiga? Intreb doar.....tot românisme. Nu ne mai facem bine în veci în acest fel....
  • Xenia Xenia
    Lasa ca e bine ca nu ne-am calificat nici anul acesta, ca prea eram renumiti prin Europa ca niste cai breji, care se califcau doar datorita diasporei.
  • Alex Alex
    Mda.. nu ne-am calificat, păcat, trebuia să fim în finală
  • anonim anonim
    nu s-a calificat in finala:)) a noastra:)) ***:)) bai tu esti prost:)) nici moldova macar:)) reamintesc ca in prima semifinala s-au calificat san marino islanda grecia cipru slovenia belarus etc nu s-au calificat portugalia belgia ungaria! in a doua semifinala s-au calificat malta elvetia albania rusia danemarca etc nu s-au calificat lituania letonia romania moldova armenia! asadar mult succes tarilor calificate! celor necalificate le doresc sa urmareasca cu mare interes de acasa concursul!

Trimite un comentariu

sus