Skip to main content

Libertatea va găzdui numărul de adio al Gazetei Sporturilor. Va fi o „dedicaţie şi reverenţă pentru istoria Gazetei”

 
Foto: gsp.ro
Foto: gsp.ro

Libertatea-Gazeta, ediţie eveniment. GSP anunţă că mâine (3 noiembrie) va apărea la chioşcuri, în ziarul Libertatea numărul de „adio” al Gazetei. GSP scrie ca va fi o ediţie specială a Libertăţii, o „dedicaţie şi reverenţă pentru istoria Gazetei”.

Publicitate

După ce ieri (1 noiembrie) Ringier Sports Media Group a anunţat că a decis să închidă Gazeta Sporturilor pe print şi că a fost ultima ediţie tipărită, fără ca nimeni să fi ştiut că ieri a fost ultimul ziar, astăzi cei de la Libertatea şi GSP au hotărât ca mâine, 3 noiembrie, ziarul Libertatea să publice şi stirile de actualitate, dar să ofere şi spatiu pentru istoria Gazetei Sporturilor.

Mâine, la toate chioşcurile de ziare, în Libertatea apare numărul de adio al Gazetei Sporturilor.

„Nu cunoaştem niciun caz în care un ziar important, care să fi avut un impact în viaţa ţării sale, a comunităţii profesionale şi să fie admirat pe plan internaţional, cum a fost Gazeta Sporturilor, care să fie închis peste noapte. La propriu, peste noapte”, mai notează publicaţia.

Publicaţia ar fi trebuit să împlinească 100 de ani în 2024.

Amintim că reprezentanţii companiei au anunţat că jurnalistul Cătălin Tolontan nu se va mai ocupa de coordonarea editorială a ziarului, iar redacţia va fi relocată într-un nou spaţiu de birouri chiar zilele acestea. Totodată, vor fi desfiinţate nouă posturi, „poziţii direct legate de distribuţia si coordonarea ediţiei tipărite a Gazeta Sporturilor”. 

Jurnaliştii de la Libertatea notează că decizia a fost luată peste noapte, fără ca nimeni să fie anunţat în avas că ediţia de astăzi urma să fie ultima. 

Citeşte şi: Decizie-şoc. Gazeta Sporturilor dispare de pe print. Cătălin Tolontan, înlăturat de la conducerea editorială a publicaţiei

Citeşte şi: Cum au aflat jurnaliştii Gazetei că ziarul se închide în print. „A fost oprit fără ca publicul şi nimeni din redacţie să fie anunţat”

Citeşte şi: Revoltă în redacţia GSP. Ziariştii nemulţumiţi de înlăturarea lui Tolontan, în discuţii cu trimisul Ringier. Tolo: "Dacă alţii acţionează noaptea, noi trebuie să o facem la nivelul zilei"

Citeşte şi: Un şef din echipa editorială GSP pleacă redactor-şef adjunct la o publicaţie online

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus