Caz șocant în Germania. Poliția a arestat un „canibal”

Publicat: 20 nov. 2020, 21:00, de Mădălina Bălăceanu, în Internațional , ? cititori
Caz șocant în Germania. Poliția a arestat un „canibal”
Poliția din Germania va putea citi mesajele de WhatsApp ale cetățenilor

Oamenii legii din Germania au arestat un bărbat suspectat de crimă și acte de canibalism, după ce într-un parc din Berlin au fost găsite oasele unei victime de 44 de ani.

Experții criminaliști au decis că acele oase aparțineau unui bărbat în vârstă de 44 de ani, dispărut în urmă cu două luni.

Potrivit presei germane, oamenii legii au fost conduși la apartamentul suspectului de câini. Acesta este un bărbat în vârstă de 41 de ani, profesor de matematică.

Conform BBC, oamenii care se plimbau printr-un parc din Berlin au găsit oasele pe opt noiembrie.

Un polițist a declarat pentru cotidianul BZ că un os era „complet lipsit de carne” și că există anumite detalii „care ne fac să bănuim cu tărie că bărbatul dispărut a fost victima unui canibal”.

Presupusul criminal ar fi vizitat „săli de chat relevante pe internet”, a informat agenția de știri DPA din Germania.

Stefan T, inginer electricist, și-a părăsit apartamentul chiar înainte de miezul nopții din 5 septembrie și a fost ulterior denunțat de colegii de apartament.

Victima, Ștefan T., inginer electric, a ieșit din apartamentul său chiar înainte de miezul nopții pe 5 septembrie. Ulterior, el a fost dat dispărut de colegii de apartament.

Mass-Media din germană compară acest caz cu cel al lui Armin Meiwes, un canibal german închis pe viață în anul 2006.

Atunci s-a constatat că el și-a întâlnit victima pe o pagină de internet destinată persoanelor interesate de canibalism.

Bărbatul a filmat momentul în care și-a ucis victima, un bărbat de 43 de ani.