Liga I, etapa a 9-a. CFR Cluj, învinsă de Gaz Metan înaintea șocului cu AS Roma, din Europa League / VIDEO

Publicat: 01 nov. 2020, 23:16, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Liga I, etapa a 9-a. CFR Cluj, învinsă de Gaz Metan înaintea șocului cu AS Roma, din Europa League / VIDEO

CFR Cluj a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-2, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal. 

Prima ocazie mare a meciului disputat în Gruia a avut loc în minutul 13. Debeljuh a ratat incredibil din doar câțiva metri. Croatul a trimis peste poartă o minge centrată de Ciprian Deac. Cum ocaziile se răzbună, Gaz Metan deschide scorul în minutul 27. Deaconu a fructificat o pasă primită de la Ze Manuel.

Gaz Metan majorează scorul în minutul 60, cu un gol norocos. Dumitru Cardoso a șutat din afara careului, mingea l-a lovit în spate pe Burcă și a intrat în poartă. După cinci minute, gazdele au cerut penalty la un duel între Păun și Roberto Romeo, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

În minutul 68, CFR a marcat prin Costache, dar reușita nu a fost validată, pe motiv de offside.

Clujenii au cerut din nou penalty de această dată în minutul 77, în urma unui duel între Păun și Alceus. Arbitrul a considerat că faultul a fost comis în afara careului și a dictat lovitură liberă.

După alte două ocazii, CFR Cluj a redus din diferență, în prelungirile partidei. Ciobotariu a înscris după o bâlbâială în careu, iar meciul s-a încheiat 1-2.

https://youtu.be/AmtNngJbmyI

Pentru CFR Cluj urmează meciul din deplasare cu AS Roma, joi de la ora 19:55, în grupele Europa League.

În campionat, campioana României va evolua duminica viitoare, în deplasare, cu FC Argeș, în etapa a 10-a. CFR Cluj ocupă locul 3, cu 18 puncte, iar Gaz Metan e pe poziția a 10-a, cu zece puncte. De cealaltă parte, în următoarea rundă, medieșenii vor primi replica echipei UTA Arad, luni 9 noiembrie.