Gabriela Firea s-a grăbit la secția de votare

Gabriela Firea, actual edil, dar și candidat la primăria Bucureștiului a ajuns încă de la ora 7.00 la secția de votare.

Duminică dimineață, chiar la ora 7.00, Gabriela Firea a ajuns la secția de votare, ea exercitându-și dreptul la vot în doar câteva minute. Graba candidatului la primăria Bucureștiului a fost răsplătită doar prin faptul că se poate mândri cu primul votant al secției.

„Mă bucur că sunt primul votant din această secţie. Am votat cu gândul la ce o să fie în Bucureşti, ne dorim investiţii în infrastructură, combaterea poluării. Cei importanţi sunt oamenii, ei trebuie să fie pe primul loc”, a declarat Gabriela Firea imediat după ce şi-a exprimat dreptul la vot.

Este interesant de menționat că, deși mulți cred că Gabriela Firea votează la Voluntari, ea și-a exprimat dreptul de vot la secția de votare de la Colegiul Tehnic Mecanic Grivița din Calea Griviței, Sector 1, București. Mai mult chiar, votul Gabrielei Firea a dat peste cap anunțurile făcute de oficialii PSD care au comunicat presei ieri că ea va vota la ora 10.00.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Firea a dat cartile pe fata despre trecerea ei pe lista la europarlamentare

Firea a dat cărțile pe față. ”Sper că nu m-au trimis...

Gabriela Firea și-a dorit să fie candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, a insistat cât a putut, însă conducerea a decis să meargă pe mâna...

Mari producători din industria tutunului susțin taxarea echitabilă a tuturor produselor...

BAT și Philip Morris România, mari producători din industria tutunului, susțin taxarea echitabilă a tuturor produselor cu nicotină și solicită Guvernului accizarea pliculețelor cu...