Rapid si-a demis antrenorul! Adrian Iencsi e istorie

Publicat: 27 oct. 2020, 11:04, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Rapid si-a demis antrenorul! Adrian Iencsi e istorie

FC Rapid a anunțat, pe site-ul oficial, despărțirea de antrenorul Adrian Iencsi.

„Începând de astăzi, conducerea interimară a băncii tehnice va fi asigurată de către Mihai Iosif și staff-ul său de la formația secundă, până la numirea unui nou antrenor principal.


Situația echipei și strategia pentru viitor vor fi discutate și analizate în perioada următoare de către conducerea clubului, împreună cu Adrian Iencsi și staff-ul său, astfel încât să fie găsită cea mai bună soluție pentru clubul nostru.

La Rapid, Mihai Iosif a promovat în prima ligă, din postura de antrenor secund (2016), a fost secund și în Liga 4, reușind promovarea și Cupa României pe București (2018), a mai antrenat formația U17 a Rapidului, cu care a câștigat un Campionat Județean (2018), iar de la începutul acestui sezon conduce echipa a doua”, informează FC Rapid, pe site-ul oficial.

Următorul meci al echipei giuleștene va avea loc joi, de la ora 18:30, pe teren propriu, cu Mioveni. Partida va conta pentru etapa a 8-a a Ligii a 2-a. În clasament, gruparea de lângă Podul Grant ocupă locul 9, cu 13 puncte.