Liviu Dragnea are probleme de sănătate în închisoare. Irina Tănase: I s-a făcut un RMN

Irina Tănase, logodnica fostului lider al PSD, Liviu Dragnea încarcerat la Penitenciarul Rahova, a declarat că fostul președinte al Camerei Deputaților ar avea probleme de sănătate.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru Fanatik.

În urma demersurilor avocatei sale, la sesizarea familiei, Liviu Dragnea a început să primească îngrijiri medicale: fizioterapie și kinetoterapie.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, spune Irina Tănase.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, pe 27 mai 2019, în dosarul DGASPC Teleorman – angajări fictive.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Locul din România unde va fi amplasată cea mai mare fabrică de pavaje din sud-estul Europei

Locul din România unde va fi amplasată cea mai mare fabrică...

Investiția majoră care urmează să transforme peisajul industrial din apropierea Bucureștiului va fi amplasată la Bolintin Vale. Aici se construiește o nouă fabrică de...

Sorin Grindeanu se joacă cu patrimoniul Spitalului Clinic C.F. nr.2 București

Graba disperată a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, de a transfera gratis baronilor PSD și PNL cele 15 spitale CFR s-a transformat într-o sarabandă de...