Simona Halep revine pe teren! Când se va întâmpla și cu cine va juca

Publicat: 18 ian. 2024, 12:00, de Cristian Matache, în SPORT , ? cititori
Simona Halep revine pe teren! Când se va întâmpla și cu cine va juca

Simona Halep revine pe teren pentru demonstrativul de la Sports Festival, se alătură lui Steffi Graf și Andre Agassi!


Simona Halep va face parte din evenimentul de tenis organizat în cadrul Sports Festival, conform anunțului recent făcut de către organizatori. Dubla campioană de Grand Slam se va alătura astfel celorlalți mari jucători, Steffi Graf și Andre Agassi, într-un meci-eveniment programat pe 15 iunie, în cadrul celei de-a 5-a ediții a Sports Festival de la Cluj-Napoca. Aceasta va reprezenta prima apariție a Simonei în fața fanilor români pe terenul de tenis după o pauză de doi ani, având ultimul meci oficial la US Open 2022. Ultima oară când a evoluat într-o competiție oficială în România a fost la Transylvania Open 2021, ajungând până în finală, însă turneul s-a desfășurat cu ușile închise.

Indiferent de rezultatul apelului pe care Halep îl are în derulare la TAS în cazul suspendării primite de la ITIA, participarea ei la acest eveniment anunță un moment special și emoționant la Cluj. În cazul ridicării suspendării, Simona ar putea sărbători împreună cu publicul român. În caz contrar, ea va primi susținerea directă a fanilor, susținere pe care a primit-o până acum prin mesaje și pe social media.

Sports Festival a anunțat anterior că Steffi Graf și Andre Agassi vor participa pentru prima dată în România la un meci demonstrativ pe 15 iunie, iar alți invitați vor fi anunțați ulterior. Aceștia vor forma o pereche și vor juca împotriva unui dublu format din Simona Halep și Andrei Pavel, cel mai de succes jucător român din ultimii 30 de ani. Andrei Pavel, care s-a retras în 2009, are în palmares trei titluri ATP, inclusiv unul de Masters, un sfert de finală la Roland-Garros în 2002 și un loc 13 în lume în clasamentul ATP.

Demonstrativ de tenis de excepţie la Sports Festival 2024! Andre Agassi şi Steffi Graf vor face show în 15 iunie. Cel mai celebru cuplu din tenis joacă în premieră în România. Andre Agassi şi Steffi Graf, doi dintre cei mai mari jucători ai tenisului mondial, vor juca la Sports Festival în cadrul unui demonstrativ de excepţie. Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, de la ora 18:00, în BT Arena, în cadrul celei de-a cincea ediţii a festivalului (13-16 iunie 2024). Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, alături de alţi doi invitaţi speciali care urmează să fie anunţaţi în scurt timp”, se precizează într-un comunicat. Între timp, s-a anunțat numele celorlalți doi: Simona Halep și Andrei Pavel.

Ne dorim să celebrăm ediţia a cincea a Sports Festival alături de publicul nostru, iubitorii de sport din România. Evenimentul pregătit anul acesta este cel mai mare din portofoliul nostru de până acum. Avem în teren doi jucători care au câştigat 30 de titluri de Grand Slam împreună şi amândoi au stabilit recorduri greu de egalat: Andre Agassi şi Steffi Graf. Această ediţie va fi de neuitat. Am ridicat ştacheta foarte mult, dar publicul din România merită să aibă oportunitatea de a vedea legendele sportului care ne-au făcut să visăm„, a declarat Patrick Ciorcilă, business development şi co-fondator Sports Festival.