17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiCarambol pe Autostrada Soarelui! Trafic îngreunat pe sensul spre litoral, în zona...

Carambol pe Autostrada Soarelui! Trafic îngreunat pe sensul spre litoral, în zona localităţii Drajna

Dinamica traficului este consecința producerii unui carambol în care au fost implicate 5 autoturisme. Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute, circulându-se acum în condiții destul de grele, din pricina coloanelor de autoturisme formate în zonă.

Totodată, sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov.

Sâmbătă dimineaţă, circulaţia este restricţionată pe DJ 672C, la kilometrul 32, în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Totodată, Centrul Infotrafic a amintit că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă