19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăȘtirile zileiConstanţa: Focuri de armă pentru prinderea unui șofer fără permis

Constanţa: Focuri de armă pentru prinderea unui șofer fără permis

 

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi, în jurul orei 3.30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au efectuat semnal de oprire unui autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanţa.

“Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalele poliţiştilor, aceştia au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului. În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroşat patru autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul şi a fugit”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

După ce a fost somat să se oprească, tânărul a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi s-a reușit reținerea persoanei în cauză.  În urma folosirii armamentului nu au fost provocate victime sau pagube materiale, au precizat poliţiştii.

Ulterior, șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr, de 18 ani, din comuna Băneasa, județul Constanța.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că autoturismul fusese sustras, în noaptea de 16-17 septembrie a.c., de pe strada Dezrobirii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere.

 

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...
Ultima oră
Pe aceeași temă