15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleSelena Gomez a confirmat! Cu cine este vedeta într-o relație

Selena Gomez a confirmat! Cu cine este vedeta într-o relație

Selena Gomez nu a mai rezistat și a dat cărțile pe față. Vedeta a vorbit despre noua sa relație, bărbatul care i-a “furat” inima.

După ce un fan a postat pe contul său de Instagram o imagine cu cei doi care se simțeau bine împreună, actrița a răspuns, printr-o serie de comentarii, și și-a arătat sentimentele pentru Benny Blanco, notează CNN.

“El este totul pentru inima mea”, se arată în comentariul lui Gomez fixat pe postare, în timp ce într-un altul spune pur și simplu: “LOVE” (n.r. “iubire”).

„El este mai bun decât oricine cu care am fost vreodată. Fapte. S-a purtat cu mine mai bine decât orice ființă umană de pe această planetă”. În alt comentariu, ea i-a spus unui presupus fan să-și vadă de treaba lui dacă are de gând să-i critice viața amoroasă: „Nu înțeleg… asta este cea mai fericită perioadă a mea. Dacă nu îți pasă de mine, simte-te liber să spui ce vrei. Dar nu voi permite niciodată ca vorbele voastre să îmi ghideze viața. Niciodată. Am terminat. Dacă nu mă poți accepta în cea mai fericită stare a mea, atunci nu mai fi deloc în viața  mea”.

Actrița a lucrat recent cu Blanco la cel mai noul hit al ei, “Single Soon”. Ei au colaborat anterior pentru mai multe melodii, inclusiv “I Can’t Get Enough” în 2019, care îl prezintă pe Blanco dansând într-un costum de ursuleț de pluș în videoclipul muzical.

YouTube video

O postare pe contul Instagram al lui Gomez arată, de asemenea, că el a fost prezent la ziua ei de de naștere în luna iulie a acestui an.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Bayer Leverkusen, singura echipă din istoria Bundesligii care încheie sezonul neînvinsă

Bayer Leverkusen, campioana în premieră a Bundesligii, a devenit prima echipă din istoria campionatului de fotbal al Germaniei care încheie un sezon fără nicio...
Ultima oră
Pe aceeași temă