13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Eugenie Bouchard nu mai rezistă în carantină

FOTO. Eugenie Bouchard nu mai rezistă în carantină

Considerată una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis, Eugenie Bouchard a publicat un mesaj pe o rețea de socializare în care anunță că nu mai rezistă în carantină.

Cu peste 600 de cazuri de infectare cu Covid-19, Canada a luat măsuri dure de prevenție a răspândirii coronavirusului, iar asta i-a dat planurile peste cap frumoasei Eugenie.

„Cum decurge carantina voastră? Eu doar merg la antrenamente și stau în casă! Este teribil de plictisitor”, s-a plâns Eugenie Bouchard pe contul personal de Twitter.

Cum rezultatele din tenis nu au mai ajutat-o în ultimii ani, canadianca a ajuns în postura de a impresiona mai mult în afara terenului de joc, acolo unde nu duce lipsă de activitate. De curând, Eugenie a pozat pentru faimoasa revistă Sports Illustrated, iar contul său de Instagram numără peste două milioane de urmăritori.

De-a lungul carierei, Bouchard a cucerit un singur titlu WTA, la Nurnberg, în 2014, și a mai pierdut alte cinci finale, în Osaka, la Wimbledon, Wuhan, Hobart și Kuala Lumpur.

După ce a atins apogeul carierei pe iarba de la Wimbledon, acolo unde a disputat finala în 2014, pierdută în fața Petrei Kvitova, Eugenie a înregistrat un regres treptat, iar acum ocupă locul 342 în clasamentul WTA de simplu.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă