10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestylePepe și Raluca Pastramă au divorțat. Primele declarații

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Primele declarații

Chiar dacă după anunț a fost și o perioadă tulbure, cei doi au reușit să se înțeleagă asupra divorțului fără prea mare scandal.

Pe 8 februarie Pepe și Raluca au ajuns în fața notarului, unde au semnat actele și au divorțat în mod oficial. Pe urmele lor au stat reporterii postului Antena Stars, având în vedere că Pepe are un contract semnat cu Antena Group, fiind concurent în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!’. Conform acestora, Pepe și Raluca au petrecut peste o oră în fața notarului pentru a stabili acordul despărțirii. 

Imediat după ce a ieșit de acolo, artistul a oferit și câteva declarații:

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!

E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!’, a spus Pepe paparazzilor Spynews.ro.

 

Cei doi au ajuns la un acord atât asupra bunurilor comune, cât și a custodiei. Potrivit spuselor Ralucăi Pastramă ea și Pepe au încercat să facă pace de dragul fetițelor care au nevoie alături de ele de ambii părinți:

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.’, a explicat bruneta.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă