13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu, atac la Președinte: ”Este revoltătoare ipocrizia lui Iohannis!”

Marcel Ciolacu, atac la Președinte: ”Este revoltătoare ipocrizia lui Iohannis!”

”Este revoltătoare ipocrizia președintelui Iohannis de a vorbi despre drepturile copiilor, când atât el, cât și Guvernul Său țin școlile închise, când peste 1 milion de copii nu au acces la educație, pentru că Guvernul Său nu a asigurat tabletele destinate tocmai copiilor nevoiași și când au făcut tot posibilul să blocheze dublarea alocațiilor”, a opinat președintele PSD. 
”Un președinte responsabil nu doar și-ar colora palatul în albastru, ci s-ar preocupa de implementarea Legii privind pachetul minim de servicii pentru copii și familiile acestora, lege elaborată în parteneriat cu UNICEF România și votată în unanimitate în Parlament”, și-a încheiat Ciolacu postarea pe pagina sa de Facebook.

Vineri, Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, anual, 16.000 de copii sunt victime ale abuzului, neglijării, exploatării şi altor forme de violenţă, punctând că este nevoie ca toate instrumentele, inclusiv cele legale, să fie folosite pentru a preveni traumele.

“Stigmatizarea, discriminarea şi abuzurile, din păcate, sunt probleme reale, grave, care nu pot fi sub nicio formă tolerate! Anual, 16.000 de copii sunt victime ale abuzului, neglijării, exploatării şi oricărei alte forme de violenţă. Avem obligaţia să conştientizăm traumele la care sunt supuşi aceşti copii şi să folosim toate instrumentele, inclusiv cele legale, pentru a le preveni. Bătaia nu e ruptă din rai!”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni, după o întâlnire cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA), Mădălina Turza, şi cu preşedintele Consiliului Tinerilor Instituţionalizaţi, Andreeas Novacovici.

Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă