10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBotoșani a trimis Călărași la Dunăre

Botoșani a trimis Călărași la Dunăre

Primul gol a venit în minutul 28, când Fulop a transformat un penalty dictat după ce Golofca a căzut în urma contactului cu un fundaş advers. În ultimul minut al primei reprize, Golofca a dublat avantajul oaspeţilor cu o execuţie rafinată de la marginea careului.

Oaspeţii au mai avut câteva ocazii mari, mai ales prin Fabbrini, iar gazdele au fost periculoase prin Luchin şi Munteanu.

FC Botoşani este neînvinsă de patru etape, în care a obţinut trei victorii şi un egal. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu este pe locul 3 în play-out, cu 32 de puncte.

Dunărea rămâne pe locul 13, penultimul, cu 21 de puncte, şi este tot mai aproape de retrogradare. Formaţia lui Dan Alexa se află la un punct de FC Hermannstadt, ocupanta locului 12, care duce la baraj. Hermannstadt are un meci mai puţin.

AFC Dunărea Călăraşi – FC Botoşani 0-2 (0-2), Stadion ”Ion Comşa” – Călăraşi
Au marcat: Lorand Fulop (28 – penalty), Cătălin Golofca (45)
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) – CCA, Ion Craiu (Bucureşti) – LPF

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă