23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCorona Braşov a fost eliminată din Liga Naţională de handbal feminin

Corona Braşov a fost eliminată din Liga Naţională de handbal feminin

”În temeiul art. 21.2. din Regulamentul Disciplinar al FRH, schimbă în parte hotărârea apelată, în sensul că, sancţionează echipa de handbal feminin senioare CSM Corona Braşov cu retrogradarea din Liga Naţională, ediţia 2019-2020. (…)

Sancţionează echipa de handbal feminin senioare CSM Corona Braşov cu pierderea jocului programat între CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Corona Braşov, contând pentru şaisprezecimile Cupei României, ediţia 2019-2020, cu scorul de 10-0”, se arată în deciziile Comisiei Centrale de Apel, citate de News.ro.

Clubul Corona Braşov a fost suspendat provizoriu, în decembrie, în urma scandalului de dopaj în care sunt angrenate 17 jucătoare, suspendate şi ele de forul european şi FRH.

Corona Braşov se afla pe locul 3 în Liga Naţională, cu 26 de puncte, iar în urma retrogradării din Liga Naţională şi a anulării rezultatelor, podiumul competiţiei este ocupat, în ordine, de SCM Râmnicu Vâlcea 34 puncte, CSM Bucureşti 33 şi Gloria Bistriţa 24 puncte.

Anterior retrogradării Coronei, lider era CSM Bucureşti, cu 34 puncte, la fel ca SCM Râmnicu Vîlcea (locul 2).

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...
Ultima oră
Pe aceeași temă