14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCarantina ar fi motivul pentru care Federer spune pas Australian Open

Carantina ar fi motivul pentru care Federer spune pas Australian Open

Responsabil de relaţiile cu jucătorii în cadrul Federaţiei australiene de tenis, Andre Sa a explicat pentru o televiziune din ţara lui de ce Federer a declarat forfait pentru acest turneu.

“Principalul motiv a fost carantina. Am vorbit cu el acum o lună şi avea două opţiuni. Putea să vină cu toată familia şi să o plaseze în carantină. Problema este că Mirka (soţia lui Federer – n. r.) nu puteau ieşi din camera de hotel timp de 14 zile. El putea să iasă, să se antreneze şi să se întoarcă, dar familia nu putea. Mirka nu putea”, a afirmat fostul tenisman brazilian.

A doua variantă, neagreată de Federer, era să vină singur în Australia. Potrivit lui Sa, fostul lider mondial a spus că la vârsta lui, 39 de ani, cu patru copii şi 20 de turnee de Mare Şlem câştigate, nu ar trebui să fie despărţit de familia lui o perioadă atât de lungă, de cinci săptămâni.

Sa a precizat că această discuţie a avut loc la începutul lui decembrie, când Federer ştia deja că Australian Open va începe probabil cu o întârziere de trei săptămâni. În cele din urmă, turneul va debuta pe 8 februarie.

Elveţianul, care a suferit anul trecut două operaţii la genunchi, este aşteptat să revină în competiţie la sfârşitul lui februarie sau începutul lui martie. 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă