25.8 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSportFotbalFenerbahce şi Galatasaray, remiză albă în derby-ul Turciei

Fenerbahce şi Galatasaray, remiză albă în derby-ul Turciei

Fenerbahce şi Galatasaray au terminat la egalitate, scor 0-0, în derby-ul campionatului de fotbal al Turciei, disputat duminică seara pe stadionul Sukru Saracoglu.

Cele două formații din Istanbul au încheiat meciul din etapa a 18-a la egalitate, 0-0, rezultat care a ajutat-o pe Fenerbahce să rămână lider al clasamentului, la egalitate de puncte cu Galatasaray, ocupanta locului secund, pe care o devansează la golaveraj. Ambele formații au 44 de puncte. Pe poziţia a treia, la mare distanţă, se află Trabzonspor, cu 30 de puncte.

Într-un alt meci disputat duminică, echipa Konyaspor, cu mijlocaşul român Alexandru Cicâldău printre titulari, a învins pe teren propriu cu scorul de 2-0, formaţia Kayserispor, prin dubla lui Sokol Cikalleshi, care a transformat două penalty-uri, în minutele 50 şi 63.

Cicâldău, jucător împrumutat de Galatasaray la Konyaspor, a rămas pe teren până în minutul 81, când a fost înlocuit. În urma acestui succes, Konayspor a părăsit zona retrogradării şi a urcat pe locul 15 în clasament.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Și-au luat revanșa pentru eșecul din finala Europa League! Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania

Bayer Leverkusen, noua campioană din Bundesliga, a realizat eventul, după ce a cucerit Cupa Germaniei. „Farmaciștii” s-au impus în finală cu scorul de 1-0...

Hamas atacă Tel Aviv. Cel puțin opt rachete au fost lansate din zona Rafah

Hamas afirmă că a lansat un „mare” atac cu rachete asupra Tel Aviv, dar nimeni nu a fost rănit, anunță Israel. Cel puțin opt rachete...

Banca Transilvania dă în judecată ANAF, după ce anul trecut a pierdut un proces cu statul

Banca Transilvania a deschis un proces împotriva ANAF în care contestă o decizie de impunere, după ce a pierdut deja procesul în toamna anului...
Ultima oră
Pe aceeași temă