17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSportFotbalRemiză cu goluri între FC Voluntari și Oțelul Galați

Remiză cu goluri între FC Voluntari și Oțelul Galați

FC Voluntari și Oțelul Galați au terminat la egalitate, scor 1-1, luni seara, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 22 a Ligii 1.

Oţelul a deschis scorul în minutul 11 prin fundaşul ivorian Jonathan Cisse, după un corner executat de Ştefan Bodişteanu.

Gazdele au primit un penalty în minutul 55, dar arbitrul Istvan Kovacs a revenit asupra deciziei după ce a revăzut reluările video şi i-a acordat cartonaş galben lui Robert Popescu pentru simulare.

După ocazia mare a lui Adam Nemec, FC Voluntari a egalat în minutul 80, prin Radu Boboc.

Trupa lui Dorinel Munteanu putea da lovitura pe final, când portarul Jesus Fernandez a fost providenţial la şutul portughezului Joao Serrao (90+6), în situaţie de unu la unu.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă