22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportOvidiu Hațegan arbitrează partida Ajax-Chelsea, din Champions League

Ovidiu Hațegan arbitrează partida Ajax-Chelsea, din Champions League

Arbitri asistenţi au fost delegaţi Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial a fost desemnat Sebastian Colţescu, în timp ce observator de arbitri va fi Bo Karlsson, din Suedia.

Echipa la care joacă mijlocaşul român Răzvan Marin ocupă primul loc în clasamentul grupei, cu 6 puncte, urmată de Chelsea, 3 puncte, Valencia, 3 puncte, şi Lille, 0 puncte.

Ovidiu Haţegan a mai arbitrat în acest sezon un meci din grupele Ligii Campionilor, Borussia Dortmund – FC Barcelona 0-0.

Horaţiu Feşnic va arbitra partida dintre Galatasaray şi Real Madrid, din Youth League, programată pe 22 octombrie, de la ora 15:00, la Istanbul. Arbitrul român îi va avea alături pe asistenţii Alexandru Cerei şi Valentin Avram.

Tot marţi, Marius Avram va conduce partida dintre echipele de tineret ale formaţiilor Olympiakos Pireu şi Bayern Munchen. Arbitri asistenţi vor fi Vladimir Urzică şi Daniel Mitruţi. Meciul se va disputa de la ora 17:00, pe unul dintre stadioanele Centrului de Pregătire al echipei Olympiakos.

Cele mai citite

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

VIDEO REZUMAT. Petrolul Ploiești rămâne în Superliga. ”Lupii galbeni” au învins Oțelul lui Dorinel Munteanu

Într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal din România, Petrolul Ploiești a reușit să învingă echipa Oțelul Galați...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă