8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportPoli Iași - FCSB: Bogdan Vintilă preconizează un meci dificil

Poli Iași – FCSB: Bogdan Vintilă preconizează un meci dificil

”Întâlnim Poli Iaşi, o echipă care joacă un fotbal modern, cu un antrenor foarte bun şi sunt convins că vom fi solicitaţi la capacitate maximă mâine seară şi totul depinde de noi să reuşim să câştigăm. Suntem pregătiţi, avem şi un mic avantaj că nu am jucat cu Voluntari. Mă aştept ca jucătorii mei să fie la sută la sută din capacitate, şi fizic şi mental”, a spus Vintilă.

”Mi-aş fi dorit să se joace meciul cu Voluntari. Nu ştiu când se va juca, dar mi-aş fi dorit să se joace acum, însă din păcate nu s-a putut. Erau trei jocuri în şapte zile, aşa vom avea trei jocuri în opt zile. Am mai câştigat o zi, dacă se va pune meciul între cele cu Viitorul şi Craiova. Rămâne să vedem la sfârşit câte puncte vom aduna. Sunt cinci jocuri în care trebuie să strângem toată energia pe care o avem, de care suntem capabili şi să le câştigăm pe toate”, a mai spus Vintilă .

Tehnicianul a precizat că nu e exclus să facă schimbări în formula pe care intenţiona să o folosească la Voluntari: ”Echipa pe care doream să o introduc la meciul cu Voluntari era o echipă prin care doream să gestionez trei jocuri, acum mai am doar două jocuri de gestionat, aşa că e posibil să apară orice schimbare”.

Bogdan Vintilă a comentat şi situaţia jucătorilor după amânarea meciului cu FC Voluntari din cauza terenului impracticabil: ”E o stare ciudată, dar jucătorii de adaptează. Şi pentru mine e prima oară când se amână un joc şi consider că l-am gestionat cum trebuie”.

Vintilă se aşteaptă la o replică bună din partea ieşenilor, indiferent de problemele de lot cu care se confruntă: ”De obicei la meciurile cu FCSB, adversarii au un plus de motivaţie, aşa că nu cred că va conta câţi accidentaţi au, au publicul de partea lor, iar cei care vor intra cu siguranţă vor dori să demonstreze că sunt jucători buni”.

Antrenorul echipei FCSB a afirmat că pentru ce a făcut până acum la FCSB şi-ar da nota 4, deoarece trebuia să câştige încă trei jocuri. ”Eu sunt mai drastic cu mine”, a explicat Vintilă, adăugând că dacă FCSB ar obţine 15 puncte pe final de an, ar intra în lupta pentru titlu şi el ar primi notă de trecere.

”Toate cele cinci partide rămase trebuie câştigate, pentru că avem deficit de puncte şi trebuie să-l recuperăm. Nu mă interesează ce fac adversarii, pentru că mai am mult de muncă şi multe puncte de adus. (…) Dacă noi nu câştigăm, poate să facă adversarul ce o face. Este posibil să câştigăm etapă de etapă”, a menţionat Vintilă.

Fostul portar a explicat că nu-şi evaluează jucătorii în conferinţe de presă, iar ce are de discutat cu ei o face în vestiar. ”Pot să vă spun că am cei mai buni jucători din ţară”, a ţinut să precizeze Vintilă.

Vintilă a comentat şi faptul că presa spaniolă a scris despre Dennis Man că ar fi apărut pe lista echipei Sevilla: ”E un jucător bun, cu un potenţial extraordinar. Dacă Man şi Coman vor pleca, vom avea cu siguranţă jucători cu care să-i înlocuim”.

CSM Politehnica Iaşi şi FCSB se vor întâlni marţi, pe Stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iaşi, de la ora 20:30, în etapa a 19-a a Ligii I.

Cele mai citite

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă