19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportTenisJaqueline Cristian, calificată în optimile de finală ale turneului WTA de la...

Jaqueline Cristian, calificată în optimile de finală ale turneului WTA de la Linz

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 500 de la Linz, după ce a învins-o marți pe argentinianca Nadia Podoroska în două seturi, cu 6-3, 6-4.

Intrată pe tabloul principal din postura de „lucky loser”, Jaqueline Cristian s-a impus după o oră şi jumătate. Românca are acum 3-1 în duelurile cu Podoroska (26 ani, 67 WTA), pe care a mai învins-o în 2017 la Surprise (SUA), cu 6-4, 6-3, şi în 2023 la Madrid, cu 6-1, 6-4.

În calificări, Jaqueline Cristian a învins-o pe jucătoarea americană Caty McNally (22 ani, 171 WTA), cu 6-3, 6-3, dar apoi a fost surclasată de daneza Clara Tauson (21 ani, 91 WTA), cu 6-2, 6-0.

După acest succes, Jaqueline Cristian va primi un cec de 11.823 de euro şi 73 de puncte WTA.

În optimi, jucătoarea noastră o va înfrunta pe americanca Jodie Burrage, care a trecut cu 6-4, 6-0 de franţuzoaica Varvara Gracheva.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Grupul de turism rtk se lansează în România

rtk romania, subsidiara locală a rtk international (cu o rețea de peste 3.000 de agenții de turism afiliate în străinătate), anunță oficial deschiderea activității...

Cum funcționează RNG-ul la sloturi online? Cum sunt stabilite câștigurile?

Rezultatele de la sloturi online sunt stabilite pe baza unui generator de numere aleatorii (RNG). Un RNG reprezintă un algoritm care generează în mod...
Ultima oră
Pe aceeași temă