14.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăVideoVIDEO. Incendii în Africa de Sud

VIDEO. Incendii în Africa de Sud

Cerul de deasupra orașului sud-african Pringle Bay s-a îngălbenit marți (30 ianuarie), arată imagini postate pe rețelele de socializare, în timp ce pompierii se luptă cu incendiile de vegetație din zona din Western Cape.

Elicopterele s-au luptat marți (30 ianuarie) cu un incendiu de vegetație, în timp ce se apropia de un orășel din apropierea orașului Cape Town din Africa de Sud.

Incendiul a forțat evacuarea temporară a orașului marți, a precizat municipalitatea locală Overstrand pe Facebook, iar echipele încă se luptau cu flăcările miercuri (31 ianuarie).

Un videoclip filmat de un locuitor al orașului de coastă Pringle Bay a arătat elicopterul survolând și aruncând apă asupra unui incendiu care făcea ravagii pe un deal din apropiere.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Flaviu Hoțopan, fost demnitar al Guvernului României, prins la furat cu camionul!

Un fost demnitar al Guvernului României, Flaviu Hoțopan, a fost prins în flagrant în timp ce încărcă într-un camion închiriat bunurile aflate într-un...

Ciolacu și Grindeanu se întâlnesc cu președintele DP World, investitor din Dubai

Șeful Guvernului României, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se întâlnesc, în ziua de 15 mai 2024, cu Sultan Ahmed bin Sulayem, președinte...

Vladimir Putin, reacție după atentatul asupra premierului slovac Robert Fico

Președintele Vladimir Putin a vorbit despre atentatul asupra premierului slovac Robert Fico. Liderul de la Kremlin consideră atacul drept o "crimă odioasă". ''Am aflat cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă