Accident grav în București. Cinci victime au fost descarcerate

Accident grav în Capitală. Ambii șoferi au fost răniți, dar și 5 pasageri, printre care doi copii. Toate victimele au fost transportate la spital.

20 nov. 2023, 11:51
Accident grav în București. Cinci victime au fost descarcerate

Două maşini în care se aflau şapte persoane s-au ciocnit în Sectorul 3 al Capiutalei, iar pompierii au intervenit pentru a descarcera cinci victime.

Accidentul a avut loc în jurul ore trei dimineața, în apropiere de Gara Cățelu din Sectorul 3, București. Din primele informații, un șofer ar fi vrut să vireze la stânga, iar mașina care venea din sensul opus, cu viteză, l-ar fi izbit violent. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat.

Citește și: Accident grav în Capitală. Ambii șoferi au fost răniți, dar și 5 pasageri, printre care doi copii. Toate victimele au fost transportate la spital.

”Pompierii ISU B-IF au intervenit la un accident rutier produs pe Şoseaua Gării Căţelu din Sectorul 3 al Capitalei. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şapte persoane”, a transmis, luni, ISU Bucureşti-Ilfov.

Citește și: Accident între un TIR şi un microbuz cu opt persoane în Constanța

Cele cinci victime au fost ulterior stabilizate şi transportate la spitalele din Capitală.  „Doi au ajuns la Floreasca, doi la Pantelimon, am avut și doi minori între cele șapte victime, unu la Marie Curie, unu la Alexandrescu și o victimă la Bagdasar”, a declarat medicul Mihaela Stătescu.