Accident cu şase maşini pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti – Constanţa. Patru persoane au fost rănite

Circulaţia rutieră a fost întreruptă pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti către Constanţa, în zona localităţii Valu lui Traian, judeţul Constanţa, din cauza unui accident. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Printre victime se află si o fetiță de 11 ani. Un elicopter SMURD a intervenit pentru preluarea unei victime.

22 iul. 2019, 06:16

Şase maşini au fost implicate, luni dimineaţă, într-un accident grav produs pe Autotrada A2, pe sensul Bucureşti către Constanţa, la kilometrul 206, în zona localităţii Valu lui Traian (judeţul Constanţa). În urma impactului, patru persoane au fost rănite, trei adulţi şi o fată de 11 ani. Toate cele patru persoane rănite sunt din acelaşi autoturism, înmatriculat în judeţul Prahova. 

Copilul rănit a suferit o fractură deschisă de femur, iar adulţii, un bărbat – contuzie toracică şi două femei – traumatism cranio-cerebral şi contuzie lombară, respectiv, fractură deschisă la un picior, au menţionat reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare între autovehicule. 

Una dintre victime rămăsese încarcerată. O autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare grea şi trei autospeciale SMURD au intervenit la locul accidentului. De asemenea, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru preluarea uneia dintre victime. 

După accident, s-au format coloane de masini de 5 kilometri, iar circulatia spre litoral a fost blocată o jumătate de oră.