Alertă în Constanţa după ce un bărbat a ameninţat că aruncă în aer un bloc. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din judeţul Constanţa, după ce un bărbat de 78 de ani a dat drumul la gazul din butelie şi ameninţa că aruncă în aer imobilul. Poliţiştii au reuşit într-un final să-l convingă pe bărbat să se predea. 

24 nov. 2019, 12:40
Alertă în Constanţa după ce un bărbat a ameninţat că aruncă în aer un bloc. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică după-amiază, la un bloc în localitatatea Crucea, unde se simţea miros de gaz. Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat de 78 de ani a dat drumul la gaz şi ameninţă că aruncă imobilul în aer.

Aproximativ 30 de persoane, printre care şi o bătrână imobilizată la pat, au fost evacuate din blocul respectiv.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Rurală Crucea, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) Constanţa, împreună cu un negociator tot din cadrul SAS.

După aproximativ 40 de minute, bărbatul care a ameninţat să provoace o explozie în blocul în care locuia, din comuna Crucea, judeţul Constanţa, a fost convins să renunţe la gestul său. El a fost preluat de oamenii legii şi dus la sediul Postului de Poliţie Crucea, în vederea continuării cercetărilor.