Alex Velea a răbufnit! Mesajul transmis lui Lino Golden, după ce acesta l-a trădat cu Abi Talent: „La mulţi ani, Şerpişorule”

Se pare că nu doar relaţia dintre Alex Velea şi Mario Fresh s-a deteriorat în ultima vreme, ci şi cea cu Lino Golden. Iubitul Antoniei a rupt orice legătură cu fiii săi adoptivi şi este şocat de faptul că aceştia nu sunt recunoscători faţă de el.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 14:16
Alex Velea a răbufnit! Mesajul transmis lui Lino Golden, după ce acesta l-a trădat cu Abi Talent: „La mulţi ani, Şerpişorule”

 Chiar dacă Velea şi Lino Golden păreau foarte buni prieteni și ținând cont de faptul că artistul l-a luat de „crescut” pe Lino, relația dintre ei nu pare a fi prea bună în această perioadă şi ar fi fost trădat chiar cu duşmanul său, Abi Talent.

Artistul a ținut să îi transmită lui Lino că nu îl mai recunoaște și că pentru el este un șarpe, pentru că l-a trădat. În plus, artistul a mai scris că speră să aibă parte de toată fericirea de ziua lui, cea pe care o mimează tot timpul pe rețelele de socializare. 

Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Alex Velea.

De asemenea, și Antonia a avut un mesaj destul de dur pentru cel pe care îl condiseră membru din familia ei. Pe contul de Instagram, frumoasa cântăreața a scris la InstaStory: „Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față…dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine„.

Antonia l-a prins pe Alex Velea fără prosop! Nebunie: ce s-a întâmplat la DUŞ! Fanii au văzut tot FOTO

De ce nu o place Antonia pe fiica Andreei Esca

Alex Velea și Mario Fresh nu mai sunt prieteni. Misterul problemelor apărute între cei trei a fost lămurit de Mario Fresh, implicat într-o poveste de iubire cu Alexia Eram, fiica vedetei TV Andreea Esca.

Mario Fresh a fost întrebat „De ce Antonia nu o place pe Alexia?”, iar răspunsul a fost: „Asta este treaba lor, nu mă privește.” Artistul a lăsat totuși o portiță deschisă, spunând că în viitor ar mai putea avea colaborări muzicale cu Alex Velea.

Antonia a reacționat şi ea pe rețelele de socializare. „Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de „dramele” și „victimizările” care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.

Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)„, a scris Antonia.